Xiaomi випустила флагман Mi 10 Pro для бідних

Ще кілька місяців тому на полиці магазинів надійшов флагманський телефон Xiaomi Mi 10 Pro, оснащений за останнім словом техніки. Він отримав топове технічне оснащення, яке зробило його неймовірно привабливим, хоча це звичайно ж далеко не єдина перевага такої моделі. Втім, даний телефон топового рівня коштує недешево, тому більшості про його покупку доводиться тільки мріяти. Проте, як виявилося, китайська корпорація створила здешевлену версію даного телефону, щоб якомога більше коло бажаючих отримало можливість стати його власником. Дізнатися про те, що такий апарат ось-ось надійде в продаж, вдалося завдяки сторінці на сайті виробника, присвяченій прошивці MIUI 12, в бета-версії якої знайшли згадку нової моделі.

Уважні користувачі помітили, що в скріншотах з встановленої на Mi 10 Pro нової прошивки обсяг доступної пам’яті телефону подано як 128 ГБ. Подібна модель зараз не продається, тому що даний телефон пропонують купити всім бажаючим в трьох різних модифікаціях, оснащених 8/256 ГБ пам’яті, 12/256 ГБ і 12/512 ГБ. Як відомо, флеш-пам’ять з високою швидкістю передачі даних коштує недешево, тому багатьом вона може бути просто не по кишені. Більш того, жителям Європи і інших країн, де продається міжнародна версія даного смартфону, взагалі пропонується одна тільки версія з 8 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ ПЗУ, тоді як двох інших мов не існує взагалі.

Вся ця ситуація означає, що вже зовсім скоро всі бажаючі зможуть купити флагман Xiaomi Mi 10 Pro в конфігурації з 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, яка виявиться найдешевшою з усіх доступних. Звичайно, слот для установки карт пам’яті microSD цей флагман не отримає, але багатьом людям і не потрібно багато вільного простору на накопичувачі, тому нова модель їм відмінно підійде. Ніяких інших відмінностей у новинки, крім зменшеного вдвічі обсягу ПЗУ, не буде. Втім, це може привести до того, що ціна мобільного пристрою знизиться на $ 100 або навіть більше, завдяки чому дозволити собі його покупку буде набагато легше і простіше, ніж коли-небудь раніше до цього самого моменту.

Продажі флагмана Xiaomi MI 10 Pro з 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної флеш-пам’яті повинні початися вже в найближчі кілька тижнів, тобто зовсім скоро, нехай поки що сама китайська корпорація і не робила ніяких заяв із цього приводу. Нова модель, що очевидно, розрахована на найбільш бідних покупців, які не мають достатньої кількості грошових ресурсів, або ж бажання їх віддавати, на покупку доступної зараз моделі з 256 ГБ пам’яті або навіть більшого обсягу. Чим більше в мобільному пристрої є вільного простору, тим більше різних даних він здатний зберігати в собі, тобто фотографій, відеороликів, документів, програм, відеоігор і всього подібного.





ІНШІ НОВИНИ