Galaxy M41 стане першим смартфоном Samsung з OLED-дисплеєм від TCL

Корейське видання The Elec повідомляє, що Galaxy M41 стане першим телефоном Samsung з OLED-панеллю від стороннього виробника, компанії TCL.

Як відомо, Samsung Display є лідером ринку OLED-панелей для смартфонів. У 2019 на підрозділ дисплеїв компанії Samsung Electronics припадало 80% ринку малих і середніх OLED-панелей.

Але монополія Samsung Display може скоро закінчитися, так як китайські постачальники дисплеїв значно поліпшили якість своїх панелей протягом останніх кількох років. Крім того, Samsung Electronics відправила запит в BOE на поставку OLED-дисплеїв для флагманських смартфонів серії Galaxy S 2021 року, проте вони не пройшли тести на якість.

Згідно з новим звітом, майбутній смартфон середнього класу Galaxy M41 отримає 6,67-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю FHD + від китайської компанії TCL China Star Optoelectronics Technology (CSOT). Такий же дисплей встановлений в смартфонах Xiaomi Mi 10 і Motorola Edge.

Використовуючи недорогі OLED-панелі від китайських постачальників, Samsung зможе знизити вартість бюджетних смартфонів в деяких країнах.





ІНШІ НОВИНИ