Samsung випустила новий планшет, бюджетний фітнес-трекер і бездротову зарядку для трьох пристроїв

Сьогодні, 2 вересня, компанія Samsung представила новий недорогий планшет Galaxy Tab A7, фітнес-трекер Samsung Galaxy Fit2 і бездротову зарядку Wireless Charging Trio.

Galaxy Tab A7 отримав 10,4-дюймовий TFT-дисплей з роздільною здатністю 2000×1200 пікселів і співвідношенням екрану до корпусу близько 80%.

Новий планшет оснащений восьмиядерним процесором, назву якого Samsung не розкриває, а також 3 ГБ оперативної і 32/64 ГБ вбудованої пам’яті з можливістю розширення за допомогою карт microSD.

Планшет отримав фронтальну камеру на 5 Мп, основну на 8 Мп, чотири динаміка, акумулятор ємністю 7040 мАг, порт USB-C і 3,5-мм аудіороз’єм. У деяких країнах будуть доступні моделі з підтримкою LTE.

Galaxy Fit2 – це найдоступніший фітнес-трекер від Samsung. На відміну від Xiaomi Mi Band 5, Samsung Fit2 оснащений 1,1-дюймовим AMOLED-дисплеєм з вигнутим 3D-склом, датчиком серцевого ритму і досить великою батареєю на 159 мАг.

За заявою Samsung, пристрій може працювати до 21 дня без підзарядки, в залежності від режиму використання.

Бездротова зарядна станція Wireless Charging Trio дозволяє заряджати до трьох різних пристроїв з підтримкою технології Qi одночасно, наприклад, смартфон, TWS-навушники і розумний годинник. Гаджет вийде в чорному і білому кольорі.

На жаль, Samsung не розкрила вартість цих новинок і дату початку продажів.





ІНШІ НОВИНИ