Umidigi випустила бюджетний смартфон з вбудованим термометром

Китайська компанія Umidigi представила перший в світі бюджетний смартфон з вбудованим інфрачервоним безконтактним термометром, який дозволяє вимірювати температуру людини на відстані.

Umidigi A7S – це телефон під управлінням Android 10 Go, що працює на чіпсеті MediaTek MT6737 з 2 ГБ оперативної і 32 ГБ вбудованої пам’яті.

На бічній грані розташована кнопка швидкого доступу, яку можна призначити для запуску програми термометра.

A7S оснащений 6,53-дюймовим РК-дисплеєм з роздільною здатністю HD + з каплевидним вирізом під селф-камеру на 8 Мп з функцією розблокування по обличчю. Сканера відбитків пальців в пристрої немає.

На задній панелі, поруч з термометром, розташовані три камери: основна на 13 Мп, надширококутна на 8 Мп і датчик глибини на 2 Мп.

У телефоні встановлена ​​батарея ємністю 4150 мАг і порт USB-C, проте максимальна потужність зарядки складає всього 5 Вт. Також гаджет отримав 3,5-мм роз’єм для навушників. На жаль, NFC-модуль в смартфоні відсутній.

Передзамовлення на Umidigi A7S можна буде оформити на AliExpress з 21 вересня всього за $ 70, а повна роздрібна вартість смартфона складе $ 100.





ІНШІ НОВИНИ