Представлений Honor Band 6 – перший в світі майже безрамковий фітнес-браслет

Бренд Honor сьогодні представив Honor Band 6, який називають першим в світі фітнес-браслетом з повноекранним дизайном або першим в світі браслетом з майже безрамковим дисплеєм, хоча рамки у нього є, але помітно менші, ніж у колег по цеху.

Honor Band 6 доступний у версіях з NFC і без цього модуля. Браслет отримав 1,47-дюймовий AMOLED-дисплей з розширенням 194 x 368 пікселів із захисним склом 2.5D.

Honor Band 6 підтримує 10 спортивних режимів, він дозволяє відстежувати частоту серцевих скорочень в режимі 24/7, за це відповідає датчик Huawei TruSeen 4.0. Є можливість виміру рівня кисню в крові. За моніторинг якості і тривалості сну відповідає датчик Huawei TruSleep. Є моніторинг менструального циклу. Версія з NFC підтримує безконтактні платежі і голосового помічника.

Також є такі функції як, Bluetooth 5.0, акселерометр, гіроскоп і акумулятор ємністю 180 мА • год, якого вистачає до 14 днів роботи без підзарядки. Корпус є вологозахищений, браслет заряджається через магнітний зарядний пристрій.

Габарити становлять 43 х 25,4 х 11,45 мм при масі 18 г без ремінця. Версія без NFC коштує 37 доларів, а Honor Band 6 з NFC пропонується за 43 долари.





ІНШІ НОВИНИ