Компанія Oppo анонсувала окуляри доповненої реальності AR Glasses 2021

Минулого року на заході Inno Day компанія Oppo представила окуляри доповненої реальності. Цього року компанія продемонструвала їх значно поліпшену версію. В Мережі опублікували перше зображення, на якому показаний пристрій.

Oppo AR Glass 2021 нагадують повсякденні окуляри більше, ніж попередники. За словами Oppo, нова модель стала на 75% легша.

Окуляри Oppo AR Glass 2021 використовують оптичну технологію Birdbath для підвищення рівномірності яскравості на 98% і забезпечують такі ж враження від перегляду, як якби ви дивилися на 90-дюймовий екран з відстані 3 метрів.

У пристрої також використовуються 0.71-дюймові OLED-панелі, динамік з великою амплітудою, який можна налаштувати, і унікальний акустичний дизайн з напіввідкритим заднім резонатором.

Окуляри також оснащені камерами з надширококутними об’єктивами для розпізнавання жестів, ToF-сенсором і звичайною RGB-камерою. Їх можна підключати безпосередньо до смартфона Find X2 Pro через USB-C.

Крім того, окуляри оснащені камерами з об’єктивами типу «риб’яче око», які фіксують навколишнє середовище і забезпечують локальне картографування і тривимірне позиціонування з малою затримкою.

Коли окуляри можна буде придбати не повідомляється.





ІНШІ НОВИНИ