Стало відомо, хто розробив унікальний дисплей Oppo X 2021

Вчора компанія Oppo представила унікальний концептуальний пристрій з висувним екраном під назвою X 2021. Його 6,7-дюймова панель у разі необхідності може розтягуватися до 7,4 дюйма. Хоча компанія не оголосила, хто стоїть за створенням цього OLED-дисплея, один з керівників компанії BOE повідомив, що це була саме його компанія.

Юань Фен, віце-президент BOE, відповів блогеру на Weibo, що компанія з виробництва дисплеїв стоїть за розробкою цієї технології. Все інше створила сама Oppo — від здвоєних двигунів, які запобігають утворенню складок на екрані, до динамічної рами, яка складається з нерухомого та рухомого блоків.

Китайські джерела стверджують, що кінцевою метою Oppo є можливість розтягування смартфонів вручну, щоб люди могли встановити власну діагональ, замість того, щоб користуватися двома варіантами, які пропонує компанія — 6,7 дюйма або 7,4 дюйма.

Нагадаємо, крім концепту нового смартфона, на Inno Day 2020 компанія Oppo показала майбутню серію флагманів Oppo Find X3, яка буде підтримувати повну колірну гамму DCI-P3 і 10-бітну глибину кольору.





ІНШІ НОВИНИ