В запрошення до презентації Redmi Note 9 Xiaomi поклала залізний меч

Бренд Redmi виділяється серед конкурентів не тільки тим, що його представники активно спілкуються з аудиторією в соцмережах. Цього разу Redmi привернув до себе увагу користувачів Мережі, опублікувавши фото запрошення на презентацію смартфона Redmi Note 9, яке отримали ЗМІ і блогери.

Знімки спеціального запрошення опублікував віце-президент Xiaomi і глава бренду Redmi Лу Вейбінг. У комплекті з запрошенням йде залізний меч.

На майбутньому заході Redmi представить оновлений Redmi Note 9 і його версію Pro. Очікується, що перший смартфон отримає 6,53-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD + і отвором для 13-мегапіскельної фронтальної камери в лівому верхньому кутку. Роздільна здатність головного датчика зображення основної камери складе 48 Мп. Ємність акумулятора — 5000 мАч.

Що стосується версії Pro, то смартфон отримає IPS-дисплей з частотою 120 Гц, яка буде підлаштовуватися під запущений контент для економії заряду. Діагональ екрану складе 6,67 дюйма, роздільна здатність — Full HD+, а ємність акумулятора — 4820 мАг.





ІНШІ НОВИНИ