Qualcomm офіційно представила Snapdragon 888 — новітній процесор преміум-класу для смартфонів

Кожного грудня протягом останніх кількох років компанія Qualcomm представляє високопродуктивний процесор нового покоління, який буде використовуватися в багатьох флагманських смартфонах в першій половині наступного року. Вчора під час щорічної конференції Snapdragon Tech Summit компанія анонсувала чіпсет Snapdragon 888.

Повний список характеристик повинні представити сьогодні. З учорашнього заходу відомо лише те, що Snapdragon 888 отримає підтримку 5G-мереж в діапазонах sub-6GHz і mmWave завдяки модему Snapdragon X60 і те, що до складу чіпсета також входить двигун AI шостого покоління.

Qualcomm також заявила, що Snapdragon 888 оснащений платформою Elite Gaming третього покоління, яка забезпечує «найбільш значний апгрейд продуктивності графічного процесора Qualcomm Adreno». Виробник також пообіцяв, що новий набір мікросхем «перетворить смартфони в камери професійної якості». За запевненням компанії, телефони з процесором Snapdragon 888 зможуть знімати фотографії зі швидкістю 2,7 гігапікселя в секунду, що має відповідати 120 фотографіям з роздільною здатністю 12 мегапікселів в секунду. Це до 35% швидше, ніж у останнього процесора Snapdragon.

Одним з перших телефонів, який отримає Snapdragon 888, стане флагман Xiaomi M11. Також цей чіпсет планують встановити в свої смартфони компанії LG, OnePlus, Motorola, Asus, Lenovo і Oppo.





ІНШІ НОВИНИ