Razer представила бездротові навушники Hammerhead Pro

Компанія Razer представила повністю бездротові навушники Hammerhead True Wireless Pro. Новинка є спадкоємицею оригінальної моделі Hammerhead True Wireless Earbuds, випущеної минулого року.

Pro-версія може похизуватися поліпшеними мікрофонами, переробленим кейсом, ANC, і звуком, сертифікованим THX, що гарантує гарне звучання.

Для геймерів передбачений режим низької затримки (до 60 мс). Він є відмінною рисою оригінальних навушників Hammerhead True Wireless.

За словами компанії, час автономної роботи навушників від однієї зарядки становить близько 4 годин (без ANC). Кейс додає ще 16 годин. Він заряджається через порт USB-C.

Особливість Hammerhead True Wireless Pro також полягає в тому, що вони стали внутрішньоканальними. У комплекті постачання йдуть 7 пар амбушур, які розширюються після того, як навушники вставляють у вухо. Користувачі навіть зможуть пройти тест на зручність, щоб переконатися в тому, що вони обрали правильні вушні вкладиші.

Ця модель також пропонує «просунутий» гібридний ANC і сенсорне управління для активації режиму Quick Attention Mode, відтворення музики, прийому дзвінків і виклику віртуального помічника. Функціонал кнопок можна налаштувати індивідуально в додатку Razer.

Вартість Razer Hammerhead True Wireless Pro становить $200.





ІНШІ НОВИНИ