Глава Volkswagen Group відреагував на чутки про швидкий вихід Apple Car

Генеральний директор Volkswagen Group Герберт Дісс відреагував на недавні чутки про електромобіль Apple заявою, що великий німецький автовиробник підтримує конкуренцію і очікує інновацій від новачків в галузі.

У відповідь на коментар в LinkedIn про майбутнє електромобілів Apple, який розробляється під кодовою назвою Project Titan, Дісс написав:

«Ми з нетерпінням чекаємо нових конкурентів, які, безумовно, прискорять зміни в нашій галузі і принесуть нові навички. Неймовірна оцінка Apple і їх практично необмежений доступ до ресурсів вселяють в нас велику повагу.

Я вже говорив, що найдорожчою компанією в світі знову буде «рухлива» компанія – це може бути Tesla, Apple або Volkswagen AG».

21 грудня агентство Reuters повідомило, що Apple планує почати виробництво безпілотного автомобіля до 2024 року. З чуток, виробник iPhone розробляє акумуляторну систему наступного покоління, яка може «радикально» знизити вартість і збільшити запас ходу автомобіля.

Слідом за публікацією Reuters акції Apple виросли приблизно на 4%, а Tesla впала в ціні приблизно на 6%.

Вчора, 23 грудня, Ілон Маск розповів, що пропонував Тіму Куку купити Tesla, але глава Apple відмовився від зустрічі з ним.





ІНШІ НОВИНИ