Vivo представила новий Y31: ще один смартфон середнього класу на Snapdragon 662

На цьому тижні компанія Vivo без зайвого шуму представила новий смартфон з серії Y. Новинка отримала назву Vivo Y31 і являє собою модель середнього класу з відповідними технічними характеристиками. Цікаво, що в асортименті Vivo вже є смартфон Y31, випущений ще в 2015 році з 4,7-дюймовим екраном і однією камерою позаду. Тому ми пропонуємо називати новинку не інакше як Vivo Y31 2021 модельного року.

В основу Vivo Y31 (2021) ліг восьмиядерний чіпсет Qualcomm Snapdragon 662, компанію якому складають 6 Гбайт оперативної і 128 Гбайт вбудованої пам’яті з можливістю розширення за допомогою карти пам’яті формату microSD (максимум 1 Тбайт), для якої передбачений окремий слот. Керує смартфоном мобільна операційна система Android 11 з встановленою поверх оболонкою Funtouch OS 11.

Велику частину лицьової панелі смартфона займає 6,58-дюймовий LCD-дисплей з роздільною здатністю Full HD +. Зверху у нього можна помітити невеликий U-подібний виріз – там розташована фронтальна камера на 16 мегапікселів. На зворотному боці пристрою встановлена ​​потрійна основна камера. Вона являє собою комбінацію з 48-мегапіксельної основної камери з 2-мегапіксельним модулем для макрозйомки і 2-мегапіксельним датчиком глибини для портретних фото. Є електронна стабілізація зображення і нічний режим зйомки зі спеціальним алгоритмом багатокадрового шумозаглушення для зменшення так званого цифрового шуму на фото під час зйомки в умовах низької освітленості.

Для швидкого і безпечного розблокування у Vivo Y31 (2021) є сканер відбитків пальців. Він встановлений в кнопку Живлення збоку. А за автономність смартфона відповідає акумуляторна батарея ємністю 5000 мАч з функцією швидкої зарядки потужністю 18 Вт через порт USB Type-C. Також акумулятор підтримує зворотну зарядку, а значить, від смартфона можна заряджати інші пристрої, наприклад, бездротові навушники або смарт-годинник. До слова, для підключення дротових навушників смартфон зберіг 3,5-міліметровий аудіороз’єм, що зараз велика рідкість.

Першим ринком, де стартував продаж Vivo Y31 2021 модельного року, стала Індія. Там він вже доступний для замовлення в місцевих інтернет-магазинах, в тому числі Amazon і Flipkart. Ціна питання – 16 490 рупій або близько 225 доларів за поточним курсом. Доступних кольорів два – синя і чорна.





ІНШІ НОВИНИ