Meizu 18 з камерою під екраном показали на відео

Meizu знаходиться серед тих компаній, які після стрімкого зростання пішли в круте піке і почали настільки ж швидко цей ринок втрачати. Проте вона все ще залишається на плаву, але при цьому звела свій модельний ряд пристроїв до мінімуму. На цей рік запланована прем’єра серії Meizu 18, яка крім потужної апаратної платформи здивує виконанням фронтальної камери.

У мережі Weibo з’явилося відео, на якому нібито позує Meizu 18. Судячи по ролику, смартфон отримає мінімальні рамки по всьому периметру дисплея і найголовніше, що, судячи з усього, селф-модуль знаходиться під поверхнею дисплея. Чи буде мати таку фішку базовий варіант, чи нею нагородять тільки Meizu 18 Pro, невідомо.

За попередньою інформацією, Meizu 18 повинен отримати OLED-дисплей FullHD + і частотою оновлення 120 Гц, акумуляторну батарею ємністю 3910 мАг з підтримкою швидкої зарядки на 30 Вт. У випадку з Meizu 18 Pro варто чекати батарейку ємністю 4410 мАг зі швидкою 40-ватною зарядкою. Обидва смартфони мають базуватися на Snapdragon 888, отримають оперативну пам’ять LPDDR5 і флеш-накопичувач UFS 3.1.

Ходять чутки, що серія Meizu 18 може дебютувати навесні цього року і стартовий цінник на неї складе $ 580.





ІНШІ НОВИНИ