Xiaomi Mi 11 Pro отримає більш ємний акумулятор

У Xiaomi Mi 11 Pro прокачають не тільки камеру, але й батарейку, і швидку зарядку
Якщо ви уважно стежите за Xiaomi, то вже в курсі, що вона готує до анонсу флагман Xiaomi Mi 11 Pro. Це буде прокачаний варіант Xiaomi Mi 11 для тих, хто хоче апарат з кращою камерою і можливістю заряджати його практично на льоту. До переваг новинки також можна записати і більш ємну батарею.

Так, відомий мережевий інформатор Digital Chat Station заявив про те, що Xiaomi Mi 11 Pro отримає двоелементний акумулятор сумарною ємністю 5000 мАг. Це говорить про те, що власники новенького флагмана цілком можуть розраховувати мінімум на добу роботи його на одному заряді. І це при серйозному навантаженні на нього.

Буквально вчора це ж джерело повідомило про те, що Xiaomi готує смартфон, чия сумарна потужність всіх типів зарядки складе 200 Вт. Можливо, мова йде саме про Xiaomi Mi 11 Pro, який можна буде заряджати звичайною зарядкою на потужності до 120 Вт, а по безпровідною – 67 Вт.

Відомо, що флагман повинні представити в кінці лютого або в березні нинішнього року, він запропонує AMOLED-дисплей діагоналлю 6,81 дюйма з QuadHD + з частотою оновлення 120 Гц і частотою дискретизації сенсора 480 Гц, чіпсет Snapdragon 888, до 12 Гб оперативної пам’яті і багатомодульну тильну камеру, де один з датчиків буде перископічним.





ІНШІ НОВИНИ