AnTuTu розкрив основні характеристики Oppo Find X3 Pro

Oppo Find X3 Pro може стати ультимативним флагманом наших днів
Цього року відбудеться дебют серії Oppo Find X3, яка стане флагманською в модельному ряду компанії. Виробник постарається дати новинкам кращий дисплей, потужну начинку і цікаві камери. На користь цього говорить і інформація, знайдена в базі даних бенчмарку AnTuTu.

Під час синтетичного тесту стало відомо про варіант з модельним номером «PEEM00», який може дебютувати на ринку як Oppo Find X3 Pro. Зазначено, що апарат базується на платформі Snapdragon 888, володіє 12 Гб оперативної пам’яті і 256 Гб постійної. У числі характеристик новинки вказано дисплей діагоналлю 6,7 дюйма з розширенням в 3216х1440 пікселів і це буде адаптивна панель, де частота оновлення варіюється від 10 Гц до 120 Гц.

Основна камера має складатися з чотирьох блоків і в якості головного модуля вказано датчик на 16 Мп. Швидше за все така роздільна здатність – це результат біннінгу, і мова йде про сенсор на 50 Мп. Ранні чутки вказували на наявність датчика Sony IMX766. Обіцяний також макрооб’єктив з 25-кратним збільшенням. Працює Oppo Find X3 Pro під управлінням операційної системи Android 11 з оболонкою ColorOS 11.2.

На даний момент компанія не озвучила час виходу серії Oppo Find X3. З чуток, її можуть представити в березні або квітні нинішнього року.





ІНШІ НОВИНИ