Офіційно названа дата презентації флагманського складного смартфона Huawei Mate X2

Припиняючи численні чутки і спекуляції в інтернеті щодо майбутнього виробництва смартфонів, компанія Huawei розповіла про найближчу презентацію флагманського пристрою, що розкладається. В офіційному облікового записі Huawei на Weibo повідомляється, що наступний складаний телефон китайського бренду буде називатися Mate X2, і він буде представлений 22 лютого.

Зображення-тизер передбачає, що на цей раз гнучкий дисплей буде складатися всередину, на відміну від складних назовні екранів в моделях Mate Xs і Mate X. Більше технічних подробиць про майбутній флагман зі складним екраном не повідомляється.

За інформацією представленою раніше інсайдерами, інженери Huawei змогли вирішити проблему появи виступаючої смуги на екрані по лінії згину смартфона. Найбільший інтерес в співтоваристві шанувальників китайського бренду, що розлютив уряд США, викликає питання, чи вистачить у компанії дефіцитних процесорів Kirin 9000, для виведення Mate X2 на глобальний ринок, чи смартфон буде освоювати виключно національний ринок Китаю.





ІНШІ НОВИНИ