ZTE пообіцяв представити свій флагманський Axon 30 Pro вже завтра

Раніше публікувалися чутки щодо майбутнього флагмана від ZTE – Axon 30 Pro. Сьогодні на офіційній сторінці в WeChat компанія опублікувала тизер, приурочений темі релізу їхнього майбутнього флагмана.

З тексту, приуроченого до китайського нового року, можна робити висновок що завтра ми побачимо або сам реліз ZTE Axon 30 Pro , або стане відома офіційна дата цього самого релізу (ймовірно так і буде).

Якщо згадати витоки, які ми чули, то перед нами повинен постати дуже потужний флагман на базі Snapdragon 888 з усіма наслідками, що випливають і топовими характеристиками. Також нам обіцяли рекордні 200 мегапікселів у камері. Ми розуміємо, що на якість фотографії це мало впливає (позитивно так точно), але для рекордів і «холодної війни» нарощування мегапікселів цілком собі досягнення.

Цікаво інше – чи змогли інженери поліпшити підекранну камеру, яка була в ZTE Axon 20 і виглядала ще “сирою”? Якщо в ZTE Axon 30 Pro виправили це, то нас чекає перший смартфон з повноцінною підекранною камерою без компромісів. Поки це припущення, але надеіємося, що вже завтра дізнаємося офіційне продовження цієї теми.





ІНШІ НОВИНИ