HTC Wildfire E lite – новий смартфон за 100 доларів

HTC знаходитися не в тому положенні, щоб експериментувати. Тому ми сподіваємося, що компанія знає що робить, адже тільки недавно ми писали про позитивний ріст виручки компанії.

Стало відомо, що HTC офіційно представила новий смартфон – Wildfire E lite. Відразу варто відзначити, що це апарат ультра-бюджетного рівня. Ціна в 100 доларів на старті продажів говорить багато про що.

Нам пропонують простий смартфон на базі процесора MediaTek Helio A20 з 2/16 Гб пам’яті. Дисплей у смартфона 5,45-дюймовий з роздільною здатністю HD +. Виробник виділяє цей аспект, вказуючи, що телефоном буде зручно користуватися однією рукою. Основна камера на 8 Мп перебуває в парі з 0,3 Мп VGA камерою на задній панелі. Попереду є селф-камера на 5 Мп. Акумулятор в смартфоні встановили на 3000 мАг. HTC запевняє, що на даному «залізі» цього вистачить на 25 годин розмов і 250 годин в режимі очікування.

Також на задній панелі HTC Wildfire E lite присутній сканер відбитків пальців. В даному ціновому сегменті це дійсно “окрема функція”, яка рідко зустрічається в апаратах до 100 доларів.

З огляду на явне згортання апаратної платформи, на смартфон встановлена ​​спрощена версія ОС Android – Android 10 Go.

Читати також: Представлений Nokia 1.4 на Android 10 Go Edition

Цікаво буде поглянути на подальшу статистику компанії, щоб зрозуміти, наскільки правильним для них є «фокусування» на бюджетному сегменті.





ІНШІ НОВИНИ