Poco X3 Pro може отримати флагманський чіп Qualcomm минулих років

Продажі пристроїв Xiaomi практично у всіх сегментах ростуть як на дріжджах. Якщо брати за точку відліку 2019 рік, то за минулий рік компанія серйозно зміцнила своє становище на ринку смартфонів, ставши третьою в світі. Правда, тут не тільки заслуга самої Xiaomi, свою частку внесли і санкції США, які грунтовно підкосили Huawei, чию частку активно «з’їдає» компанія.

На цей рік у компанії амбітні плани, але багато чого буде залежати і від того, чи буде США продовжувати гоніння стосовно Xiaomi. У числі новинок будуть і моделі з чіпами Snapdragon 855 і Snapdragon 730. У те, що такі моделі вийдуть, повідомляє відомий мережевий інформатор DigitalChatStation. Що це будуть за смартфони, він не повідомляє.

Але, якщо взяти до уваги думку учасників спільноти XDA Developers, то Snapdragon 855 отримає Poco X3 Pro. Незважаючи на те, що цьому чіпу вже два роки і він втратив титул флагманського, його продуктивності і зараз вистачить для всього. Навряд чи власники апаратів на Snapdragon 855 відчуватимуть себе неповноцінними в частині продуктивності.





ІНШІ НОВИНИ