OS Android 12 вказує на деякі можливі особливості Google Pixel 6

Далеко не всі скачали Android 12 з метою дізнатися, що нам готує нова ОС в плані функціоналу. Є й такі ентузіасти, які копаються в коді з метою дізнатися про майбутні смартфони та їх особливості. До анонсу Google Pixel 6 ще багато часу, але вже є деякі можливі «відсилання» до продовження лінійки Google Pixel.

Мішаал Рахман з XDA-Developers повідомив про деякі такі припущення, дослідивши код нової ОС. За його словами, є шанси повернутися до функції розпізнавання обличчя, яка була в четвертому поколінні смартфонів, але вже в Google Pixel 5 зникла. При цьому, згідно з сервісним повідомленням, сканування відбитків пальців теж залишиться в новому смартфоні. Якщо це так, то наявність двох біометричних систем аутентифікація – хороша альтернатива. Цікаво як вони будуть реалізовані.

Також фахівець згадує про режим управління смартфоном однією рукою. Звичайно, він розрахований на більшість великих смартфонів, якими дійсно дуже складно керувати однією рукою. В новинах можна почути думку, що можливо це вказує нам на майбутню «XL» версію Google Pixel 6. Очевидно, що для смартфонів з розмірами Pixel 5 такі режими не дуже потрібні – смартфон досить компактний для використання однією рукою.

Нагадаємо, що це тільки перша версія Android 12 Developer Preview, а у нас вже є чимало інформаційних приводів. Сподіваємося, що це тільки початок.





ІНШІ НОВИНИ