Оголошена дата виходу Realme C25: новий монстр автономності з крутою камерою

Бренд Realme, який встиг за короткий термін перетворитися з маловідомого китайського стартапу в одного з найвідоміших гравців на світовому ринку, готує до виходу новий смартфон. Він стане частиною лінійки Realme C і приєднається до випущеного раніше в цьому місяці смартфона Realme C21. Називатися новинка буде Realme C25.

Сьогодні Realme оголосив дату офіційного анонсу свого нового смартфона. Презентація відбудеться у вівторок, 23 березня, і буде транслюватися в прямому ефірі на офіційному YouTube-каналі бренду.

Цікаво, що Realme, на відміну від більшості своїх конкурентів, не став тримати в секреті інформацію про майбутній смартфон. Виробник розсекретив ключові особливості Realme C25 на своєму офіційному сайті, присвятивши новому смартфону окрему сторінку. Ми вже знаємо, що в основу нового смартфона ляже чіпсет MediaTek Helio G70. Також відомо, що новинка отримає 6,5-дюймовий дисплей з каплеподібним вирізом зверху під 8-мегапіксельну фронтальну камеру для Селфі і відеозв’язку, сканер відбитків пальців для швидкого і безпечного розблокування, потрійну основну камеру з головним датчиком на 48 мегапікселів, технологіями штучного інтелекту і світлодіодним спалахом. Автономну роботу забезпечить акумуляторна батарея ємністю 6000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 18 Вт через порт USB Type-C.

Скільки буде коштувати і коли і в яких країнах надійде в продаж Realme C25, поки невідомо. Про це виробник оголосить через тиждень.





ІНШІ НОВИНИ