Xiaomi Mi Mix 4 показали наживо. І він складаний

Потихеньку складні смартфони почнуть займати свою нішу і з розряду дивовижних вау-продуктів перейдуть в сегмент звичайних. Свої «гнучкі» експерименти проводить і Xiaomi, а результат їх вона повинна показати в цьому році. Очікується, що складаний смартфон стане частиною лінійки Mi Mix і, імовірно, буде називатися Xiaomi Mi Mix 4. Ходять чутки, що конструкційно він буде дотримуватися лінії заданої Samsung Galaxy Fold і сьогодні нам запропонували поглянути на нього.

У мережу виклали фото прототипу Xiaomi Mi Mix 4, де показаний смартфон, чия зовнішня частина ділиться на дві половинки, одну з яких займає екран. На внутрішній стороні повинна бути розташована одна гнучка матриця. «Обличчям» смартфон не показали, і він не в робочому стані. На тильній же стороні встановлено прямокутний блок основної камери з трьома датчиками зображення.

Судячи з усього, це лише прототип або інженерний зразок. Фінальний варіант може відрізнятися, насамперед, виконанням камери. А ось загальну концепцію повинні зберегти. У коді Mi Code була виявлена ​​інформація про загадковий смартфон, який повинен стати апаратом преміум-класу і імовірно мова йде про Xiaomi Mi Mix 4.

Серед його характеристик згадується платформа Snapdragon 888, 120-герцова AMOLED-матриця з розширенням QuadHD +, є фронталка і трьохкомпонентна основна камера 48 Мп (ультраширік) + 50 Мп (головний, Sony IMX766) + 48 Мп (телевик, 120-кратний цифровий зум, 15 -кратний зум під час запису відео, Slow Motion 1920fps). Такими характеристиками цілком може володіти і Xiaomi Mi 11 Ultra, тому не варто поспішати приписувати їх Mi Mix 4. Але смартфон з такими параметрами у Xiaomi вийде.





ІНШІ НОВИНИ