Realme GT Neo: зображення, характеристики і ціна

31 березня відбудеться прем’єра лайт-версії Realme GT – Realme GT Neo, який стане першим смартфоном на ринку з чіпом Dimensity 1200. Не чекаючи, анонсу директор по маркетингу компанії виклав в мережу фото новинки, а інсайдери доповнили знімок його характеристиками і рендером.

Дизайнерська концепція отримала назву Final Fantasy і на тильній стороні красується досить значний напис realme dare to leap. Через всю довжину тильної кришки проходить глянцева лінія, що акцентує увагу на основній камері і логотипі компанії. Суб’єктивно в такому виконанні і кольорі Realme GT Neo виглядає досить ефектно і помітно.

Відомо, що Realme GT Neo буде володарем вигнутого 120-герцового AMOLED-дисплея розширенням FullHD +, 6/8 Гб оперативної пам’яті і флеш-накопичувача стандарту UFS 3.1. Смартфон укомплектують 3,5 мм роз’ємом для навушників, акумулятором ємністю 4400/4500 мАч зі швидкою 65-ватною зарядкою і поставлятися він буде з встановленою ОС Android 11 з надбудовою Realme UI 2.0 .

Основна камера Realme GT Neo буде потрійною 64 Мп (Sony IMX682) + 8 Мп (ширік) + 2 Мп. Очікується, що цінник на новинку складе близько $ 306.





ІНШІ НОВИНИ