Huawei P50 отримає старий датчик зображення на 40 Мп

Весняний флагман Huawei народжується в муках і в умовах невщухаючої турбулентності. Нехай не в березні, але в травні серія Huawei P50 повинна дістатися до ринку і знову повинна запропонувати небачену раніше якість зйомки на мобільну камеру. Очікується, що Huawei P50 Pro отримає кілька камер різного призначення і це дозволить йому обскакати опонентів на ринку.

У мережі завзято ходять чутки, що трощити конкурентів допоможе новий дюймовий датчик Sony IMX800. Але ставка буде зроблена не тільки на нове «залізо», а й на те, що уже добре зарекомендувало себе в минулому. Так, за інформацією відомого мережевого інформатора @ RODENT950 новинки серії Huawei P50 серед іншого отримають сенсор Sony IMX600 на 40-мегапікселів, який дебютував ще в Huawei P20 Pro.

Свого часу цей смартфон став грозою камерофонів і, мабуть, саме з нього і почалася слава Huawei як виробника кращих флагманів за якістю фотозйомки. Цей же модуль встановили в Huawei Mate 30 Pro. Яку роль в системі камер Huawei P50 буде грати Sony IMX600, не повідомляється. Можна лише запропонувати, що його запропонують в якості ширококутного модуля.

Тим часом по мережі гуляють фанатські рендери, створені на основі зображень техно-шпигуна @OnLeaks. У поданні ентузіастів, основна камера одержить масивний блок з двома ореолами, де верхній вміщуватиме датчик зображення і лазерний фокус, а другий – два сенсори. Світлодіодний спалах і логотип Leica винесені за межі двох кіл. Але це тільки фантазії ентузіастів на тему того, яким може бути Huawei P50.





ІНШІ НОВИНИ