Samsung готує «дешевий» варіант Galaxy S20 Fan Edition

У минулому році через півроку після виходу флагманської лінійки Galaxy S20, компанія Samsung випустила Fan Edition, створений на основі відгуків користувачів. До нас новинка приїхала з Exynos 990 і на адресу компанії було чимало критики, що вона не привезла до нас версію з Snapdragon 865. Пояснювалося це тим, що, там, де працює 5G, пропонували модифікацію з чіпом Snapdragon, там же, де його немає, доступна версія з Exynos.

І ось тепер прийшла новина, що Samsung вирішила випустити ще одну варіацію Galaxy S20 Fan Edition. Головна її відмінність буде на апаратному рівні. Зокрема, смартфон отримає Snapdragon 865, але це буде 4G-версія без модему з підтримкою мереж п’ятого покоління. Модель була знайдена в базі даних Wi-Fi Alliance. Як скоро вона вийде на ринок і в яких регіонах буде доступна, невідомо.

Всі основні характеристики повинні залишитися незмінними. Galaxy S20 FE 4G запропонує 6,5-дюймовий дисплей з розширенням 2400х1080 цяток, 6/8 Гб оперативної пам’яті, 128/256 Гб постійної, акумулятор ємністю 4500 мАг і фронтальна камера на 32-мегапікселя. Буде захист выд вологи IP68, потрійна камера 12 Мп + 12 Мп + 8 Мп і стереодинаміки. Можливо, прокачають швидкість швидкої зарядки і в якості операційної системи запропонують Android 11.





ІНШІ НОВИНИ