Ємна батарея і легкість – переваги Realme GT Neo

Березень став потужним місяцем на новинки. Xiaomi, OnePlus, Samsung, Poco, Realme, iQOO і інші компанії випустили цілий ряд смартфонів з різних цінових сегментів. І парад прем’єр продовжиться. Завтра Xiaomi проведе саму грандіозну за всю історію компанії презентацію, яка може тривати цілі 4 години!

Фінальну ж крапку в низці березневих релізів поставить Realme, яка 31 березня представить смартфон Realme GT Neo. Він візьме титул першого з Dimensity 1200 на борту. На цьому тижні глава компанії дозволив поглянути на дизайн новинки в стилі кіберпанк. Сьогодні ж було вирішено похизуватися тим, що Realme GT Neo укомплектують акумуляторною батареєю ємністю 4500 мАг і при цьому він буде легким – всього 179 грам складе вага смартфона.

Також компанія нагадала, що новинка отримає новий бузковий колір «Final Fantasy», а логотип realme на тильній кришці буде вигравіруваний багатокоординаційно надточними верстатами. Відомо, що Realme GT Neo оснастять дисплеєм діагоналлю 6,55 дюйма з частотою оновлення 120 Гц, 8/12 Гб оперативної пам’яті і технологією швидкої зарядки потужністю 65 Вт.

В активі смартфона буде трьохкомпонентна тильна камера 64 Мп + 8 Мп + 2 Мп, а працювати він буде під управлінням фірмової оболонки Realme UI 2.0 на базі Android 11.





ІНШІ НОВИНИ