Bloomberg: Apple представить гарнітуру змішаної реальності вже в цьому році

Авторитетний інсайдер і журналіст Bloomberg Марк Гурман заявив, що Apple планує анонсувати гарнітуру змішаної реальності на заході з присутністю представників ЗМІ та розробників в найближчі кілька місяців.

За словами Гурмана, Apple має намір представити нову категорію пристроїв, вперше з 2015 року. Компанія хоче запросити на анонс представників ЗМІ та розробників. Останній захід в офлайні Apple провела у вересні 2019 року. З тих пір всі презентації проводилися в цифровому форматі через глобальну кризу в галузі охорони здоров’я.

Раніше журналісти Bloomberg повідомляли, що перша гарнітура доповненої реальності Apple буде висококласним, дорогим і нішевим пристроєм, призначеним для розробників. З чуток, Apple планує продавати по одній гарнітурі в день в своїх Apple Store.

Цілком ймовірно, що Apple анонсує гарнітуру найближчим часом, щоб дати розробникам час підготуватися до нового досвіду VR, а в продаж гаджет надійде тільки через рік. Компанія вже так зробила минулого року, анонсувавши Mac на чіпах Apple Silicon влітку і випустивши перші комп’ютери на M1 в листопаді.





ІНШІ НОВИНИ