У Xiaomi Mi Pad 5 і Xiaomi Mi Mix Fold будуть схожі характеристики

Днями невгамовна Xiaomi провела потужну і масштабну презентацію. Компанії вдалося переконати, що вона непросто виробник дешевої електроніки, а й фірма, що думає на перспективу, прагне розвиватися і не боїться пробувати себе в різних сферах. Вийшло досить круто і на цьому парад Новин Xiaomi в 2021году не завершився.

Компанія візьме невелику відпустку і вже в квітні відбудеться прем’єра ігрового смартфона Redmi, а також планшета Mi Pad, який прийде на зміну попереднику, який вийшов три роки тому. Очікується, що прем’єра планшета пройде після 16 квітня і він буде базуватися на чипі 800 серії Snapdragon. Серед іншого гаджет отримає фірмову оболонку MIUI, адаптовану для роботи на великих дисплеях і це аналог тієї прошивки, яку отримав складаний Xiaomi Mi Mix Fold.

Зокрема, найбільш цікаво виглядає режим «портативного ПК», коли інтерфейс повторює той, що пропонують настільні рішення. Користувачі отримають доступ до центру управління, меню «Пуск», зможуть переміщувати зображення з однієї програми до іншої, а також зможуть комфортно працювати з двома додатками одночасно.

З чуток, Xiaomi Mi Pad 5 удостоїться 2К-дисплея діагоналлю 11 дюймів, частота оновлення та відгуку сенсора складе 120 Гц і 480 Гц відповідно. Мережеві інформатори також запевняють, що планшет вийде у двох версіях, які, швидше за все, будуть відрізнятися апаратними платформами. Судячи з усього, дешевим Mi Pad 5 не буде.





ІНШІ НОВИНИ