Зак Нельсон протестував на міцність бюджетний Realme 8 Pro з 108 Мп камерою

Популярний блогер Зак Нельсон, автор YouTube каналу JerryRigEverything провів випробування недорогої моделі смартфона Realme 8 Pro виведеної на ринок минулого тижня. При тестуванні бюджетної моделі, вартістю до 300 доларів експерт використовував традиційні методи, що застосовуються для випробувань флагманів.

Відразу ж після розпакування смартфона Realme 8 Pro блогер зазначив шорстку поверхню задньої кришки і яскраве оформлення пристрою. Видаливши захисну плівку, попередньо встановлену виробником, Зак провів традиційне випробування на стійкість дисплея до подряпин предметами різної твердості за шкалою Мооса. В результаті неглибокі подряпини з’явилися при контакті з предметами твердістю 6 по Моосу, а більш суттєві борозенки стали проглядатися при дряпанні предметом з твердістю 7. Такий показник відповідає сучасним стандартам і цілком задовольнив фахівця.

На наступному етапі Нельсон видаляв канцелярським ножем покриття з пластикової поверхні задньої кришки і також зробленої із пластику рамки смартфона. Модуль камер також захищений пластиком, але сенсори поставляються із захисним склом, що запобігають ушкодженню від дряпання предметами твердістю 7. Подряпавши область екрану під якою розташований дактилоскопічний датчик експерт переконався, що сенсор працює навіть при істотному пошкодженні покриття.

Випробування вогнем від запальнички AMOLED екрану протягом 24 секунд призвело до утворення білої плями, яка з часом зникла. Найважливіше випробування від Нельсона, на міцність корпусу при вигині смартфон Realme 8 Pro витримав з честю. Незважаючи на невеликий вигин і тріск при випробуванні, пристрій зберіг цілісність і продовжував працювати. Надалі Зак обіцяв розкрити смартфон для перевірки причини потріскувань, а також для дослідження 108 Мп сенсора.





ІНШІ НОВИНИ