Vivo X70 Pro+ стане новим камерофоном компанії

В кінці минулого року вийшли Vivo X60 і Vivo X60 Pro, а в кінці березня компанію їм склав Vivo X60 Pro +. Минуло зовсім небагато часу, а виробник вже готується представити Vivo X70 Pro +, і інформація про нього з’явилася в мережі. Очікується, що новинка дебютує влітку, всього через кілька місяців після анонсу попередника.

Інформатори говорять про те, що в основі смартфона буде лежати платформа Snapdragon 888 і обсяг оперативної пам’яті складе не менше 12 Гб. В якості дисплея вибір припав на панель Samsung E4 AMOLED з розширенням FullHD + і частота оновлення повинна скласти не менше 120 Гц. Ємність акумуляторної батареї буде 4500 мАг і обіцяють підтримку швидкої зарядки потужністю 66 Вт.

Основна камера отримає кілька датчиків зображення, розмір одного з них складе 1 / 1,28″, а оптика тут буде від Zeiss. З фронталкою вчинять типово для наших днів – її впишуть в круглий отвір. У числі приємних деталей новинки інсайдер зазначає установку двох стереодинаміків. Це все, що відомо про новинки серії Vivo X70 на даний момент, нам залишається тільки чекати більше подробиць про смартфон.





ІНШІ НОВИНИ