В Samsung Galaxy S22 відмовляться від однієї з непотрібних камер

Ми вже розповідали про те, що Samsung переглянула своє ставлення до нарощування кількості мегапікселів і припинить гонку за високим розширенням зображення. Принаймні, на даний момент і новий підхід ми побачимо вже в Galaxy S22. А сьогодні прийшло повідомлення, що в Galaxy S22 компанія відмовиться від ще однієї маркетингової фішки.

Зокрема, було вирішено відмовитися від практики встановлення непотрібних камер-заглушок. Йдеться про те, що Galaxy S22 не отримає часопролітної або ToF-камери. Нагадаємо, що цей модуль вимірює час, витрачений на рух імпульсу світла від датчика до об’єкта зйомки і назад. Отримані дані використовуються камерою для побудови об’ємної картинки.

За словами джерела, реакція користувачів на масиви камер без ToF-модуля була досить позитивною, тому компанія прийняла рішення, що відсутність цього датчика в Galaxy S22 буде сприйнята правильно і позитивно. Можливо, він повернеться в смартфони тоді, коли з’являться працездатні додатки доповненої і віртуальної реальності.

Передбачається, що Samsung впровадила ToF-датчик в свої пристрої, щоб не пасти задніх Huawei і Apple. Ця технологія програє датчику глибини LiDAR від Apple по швидкості і точності роботи.





ІНШІ НОВИНИ