Представили Poco M2 Reloaded або Poco M2 з єдиною відмінністю

Сьогодні незалежна Poco випустила свій черговий смартфон – Poco M2 Reloaded, який підноситься як оновлена версія Poco M2 і «мультимедійний центр». За фактом же весь сир-бор затіяли через обсяг оперативної пам’яті, який у випадку з Reloaded склав 4 Гб проти 6 Гб у базовій версії. Природно, що такий хід дозволив трішки зменшити цінник до $ 126, тоді як на старті продажів ціна на Poco M2 починалася з $ 150.

Це як і раніше смартфон, який має процесор Helio G80, дисплей діагоналлю 6,53 дюйма з розширенням FullHD + (2340х1080 точок), акумуляторною батареєю ємністю 5000 мАг зі швидкою 18-ватною зарядкою. Poco M2 Reloaded пропонує флеш-накопичувач ємністю 128 Гб, селф-камеру на 8-мегапікселів і незалежний слот для карт microSD.

Основна камера четверна і включає головний датчик на 13 Мп, ширік на 8 Мп, макродатчик на 5 Мп і датчик глибини 2 Мп. Дисплей захищає скло Gorilla Glass і корпус смартфона отримав водовідштовхувальне покриття. Є сканер відбитків пальців і доступний мобільник буде в чорному і синьому кольорах.





ІНШІ НОВИНИ