iPhone 12 представили в новому кольорі і пошуковий трекер AirTag

Вчорашня презентація Apple була орієнтована на тих, хто живе в системі координат цієї компанії і не відає, що на ринку є щось інше і в якихось речах купертіновці не піонери на. Так, вчора був анонсований IPhone 12 в новому кольорі, який сама компанія називає пурпуровим. Фіолетове забарвлення отримали iPhone 12 mini і iPhone 12, а замовити такі смартфони можна буде вже 23 квітня і поставки їх почнуться вже 30 квітня.

Ряд видань уже вибухнуло компліментами на адресу дизайнерів Apple, які зуміли втілити в життя такий «оригінальний» колір, який ідеально підкреслює всі переваги в дизайні iPhone 12. Але по суті новий колір – це те, що ми з вами вже бачили в смартфонах тієї ж Samsung. Що стосується начинки, то тут все залишилося без змін.

Ще однією новинкою минулого івенту стала позначка для пошуку речей AirTag. Це невелика «таблетка» вартістю $ 29, яку в спеціальному кейсі можна повісити на рюкзак, чемодан, сумку, ключі або інші речі, коли є ризик їх втрати.

В основі AirTag лежить технологія Ultra Wideband, яка відома по Apple Watch і iPhone, де вона використовується для обміну даними. Шукати «пропажу» можна буде за допомогою додатка «локатор» і для цього підійдуть iPhone, починаючи з 11-го покоління і смарт-годинник Apple Watch, починаючи з шостого. Пошук зниклих речей буде супроводжуватися напрямними стрілками на екрані смартфона, а також вібрацією і звуками.

Пошуковий трекер AirTeg захищений від пилу і вологи по класу IP67, є динамік і змінна батарейка. Одного заряду повинно вистачити на рік роботи. В цілому вийшов іміджевий і дорогий аксесуар, корисність якого зрозуміють не всі.





ІНШІ НОВИНИ