Google Pixel 5a 5G не буде потужнішим за попередника

Якщо все складеться як пророкують інсайдери, то 11 червня відбудеться прем’єра Google Pixel 5a. Уже відомо, що в плані дизайну смартфон буде повторювати риси Pixel 4a 5G. А тепер прийшла інформація, що і по частині начинки великих відмінностей чекати не варто.

Видання 9to5google заявило про те, що Pixel 5a 5G отримає чіп Snapdragon 765G, який добре знайомий з Pixel 5 і Pixel 4a 5G. Необхідну інформацію вдалося вивудити в Android 12 Developer Preview 3. Зокрема, там згадується смартфон з кодовим ім’ям Barbet з чіпом «sm7250». Нагадаємо, що раніше цю кодову назву приписували саме Pixel 5a 5G.

З більш ранньої інформації відомо, що новинка отримає OLED-дисплей діагоналлю 6,2 дюйма з розширенням FullHD + і подвійну тильну камеру. Pixel 5a 5G точно буде доступний в США, Японії та Індії, а ось поява на інших ринках під великим питанням.

Нагадаємо, що Snapdragon 765G став одним з масових чіпів 2020 року, якому віддали перевагу практично всі великі вендори. А все завдяки тому, що його ціна була значно нижче флагманського Snapdragon 865 і при цьому він пропонує підтримку 5G. Таке співвідношення ціна/якість стало вигідним як для споживачів, так і виробників





ІНШІ НОВИНИ