У Xiaomi Mi 11 виявлена ​​нова серйозна проблема

Минулого тижня в мережі з’явилася інформація, що ряд власників Xiaomi Mi 11 зіткнулися з тим, що у їхніх гаджетів згоріла материнська плата. На даний момент компанія ніяк не прокоментувала скарги користувачів і це не єдина проблема, з якою їй потрібно розібратися.

На цей раз в мережі множиться кількість тих, хто зіткнувся з тим, що модуль Wi-Fi «відвалюється». Вони повідомляють, що Wi-Fi перестає функціонувати без видимих ​​причин. Серед популярних версій виходу з ладу Wi-Fi модуля називають перегрів або високу температуру всередині через проблеми з відведенням тепла.

Але технічні фахівці говорять про те, що це є малоймовірним. Вся справа в тому, що один адаптер відповідає за роботу Wi-Fi і Bluetooth. Тому, якби він «горів», то «відвалювався» б і Bluetooth. Даний дефект цілком може бути конструктивним і торкатися лише окремої партії Xiaomi Mi 11. Якщо це так, то компанії, можливо, доведеться відкликати партію дефектних флагманів.

Неприємно дивує і реакція самої Xiaomi. Очевидно, що компанія почала підтирати коментарі зі скаргами в офіційному співтоваристві. Більше того, скаржники були відправлені модератором в чорний список. І це не тільки не допомагає вирішити проблему, але й вкрай негативно позначається на іміджі Xiaomi.





ІНШІ НОВИНИ