Серія Asus Zenfone 8 позбудеться головної фішки попередників

Минулого тижня Asus офіційно повідомила про те, що 12 травня вона влаштує прем’єру серії Zenfone 8. Акцент, перш за все, був зроблений на компактній версії Zenfone 8 mini, яка запропонує високу продуктивність при компактних розмірах самого мобільника.

Очікується, що всього компанія представить три моделі, де крім mini-версії покажуть Zenfone 8 і Zenfone 8 Pro. Про самі смартфони відомо небагато і головною загадкою залишається їх дизайн. Зокрема, чи продовжить компанія експериментувати з відкидним модулем камери. Ряд джерел говорять про те, що камера-перевертень залишена в минулому і сьогодні цьому з’явилося підтвердження.

На своїй сторінці в Twitter компанія опублікувала відео-тизер, де показала лицьову панель смартфона з круглим отвором під фронталки. Це означає, що мінімум одна модель серії запропонує врізану в дисплей селф-камеру. Є відомості, що в такому дизайні будуть виконані Zenfone 8, Zenfone 8 Pro і Zenfone 8 mini, тоді як Zenfone 8 Flip запропонує відкидну камеру, але його прем’єра може відбутися вже після 12 травня.

Очікується, що всі смартфони серії Asus Zenfone 8 будуть побудовані на базі Snapdragon 888. Найкомпактніша версія лінійки отримає дисплей діагоналлю 5,9 дюйма з частотою оновлення 120 Гц, а всі інші укомплектують 6,7-дюймовими екранами.





ІНШІ НОВИНИ