Стало відомо, які камери може отримати OnePlus Nord N1

У минулому році OnePlus взялася за створення пристроїв середнього класу і на світ з’явилося сімейство Nord. Компанія має намір і далі розвивати цю лінійку і готується представити OnePlus Nord N1, чутки про який вже з’являлися в минулому місяці і тоді було сказано, що його кодове ім’я Ebba. Сьогодні ця модель знову стала об’єктом витоку і на цей раз нам розповіли про її камери.

Необхідну інформацію вдалося знайти завдяки сторонньому додатку камери Camera FV-5, де, імовірно, і засвітилися характеристики камери OnePlus Nord N1. Якщо інформація достовірна, то новинка удостоїться фронталки з розширенням в 16-мегапікселів зі світлосилою f / 2.5, розмір сенсора складе 1/3 дюйма, запропонують електронну стабілізацію і автофокус.

Що стосується основної камери OnePlus Nord N1, то майже напевно вона отримає набір з декількох сенсорів і на даний момент відомо тільки характеристики головного. Це буде датчик на 64-мегапікселя з діафрагмою f / 1.8 і електронним стабілізатором. Інші характеристики OnePlus Nord N1 і терміни його виходу залишаються невідомими.





ІНШІ НОВИНИ