Redmi пояснила, чи варто чекати модель з Snapdragon 870 і LCD-екраном

Буквально вчора прийшла звістка, що китайські флагмани і смартфони середнього класу, які вийдуть у другий половині нинішнього року будуть комплектуватися виключно OLED-матрицями. Серед причин такого переходу на дисплеї з органічними світлодіодами було названо вичерпання складських запасів і дефіцит рідкокристалічних матриць.

На користь того, що інсайдер знав, про що говорив, говорить і інформація від компанії Xiaomi. Так, один з користувачів соціальної мережі Weibo задав питання менеджеру з нових продуктів компанії Ван Танг Томасу, в якому поцікавився, чи варто їм чекати смартфон компанії на базі Snapdragon 870 з LCD-матрицею. На що топ-менеджер дав пряму відповідь, що випуск флагмана з ЖК-матрицею в цьому році не входить в їх плани.

Тим же, хто «страждає» від засилля пристроїв з OLED-панелями, він порекомендував приглянути собі щось з вже випущених моделей. Зокрема, в якості претендента на покупку він назвав Redmi K30 S Ultra.

Нагадаємо, що раніше глава Redmi Лю Вейбінг влаштував опитування на тему, якому типу дисплеїв віддають перевагу фанати компанії. Виявилося, що більшість топлять за AMOLED, тоді як ЖК-матриці не такі популярні у користувачів. Але все ж було б непогано дати користувачам право вибору і випускати пристрої, що пропонують різні типи екранів.





ІНШІ НОВИНИ