DIZO стане суббрендом Realme, першими він представить навушники і смарт-годинник

У Oppo, Vivo і OnePlus один господар – BBK Electronics. Правда, формально всі вони вважаються самостійними і навіть встигли створити свої суббренди або «подфіліали BBK». Так, у Vivo є iQOO, а Oppo три роки тому вивела на ринок Realme для боротьби з Xiaomi і її смартфонами Redmi. Сьогодні Realme займає солідну частку ринку і вирішила, що пора б обзавестися своїм суббрендом.

Прийшло повідомлення, що у Realme з’явиться «донька» – DIZO, яка займеться випуском розумних пристроїв. Первістки не змусять себе довго чекати і їх випустить досить скоро. Правда, новинки не будуть створені з нуля, а компанія лише займеться ребрендингом смарт-годин Realme Watch 2, бездротових навушників Realme Buds Air 2 і Realme Buds Wireless 2 Neo. Перша з названих гарнітур вийде як DIZO GoPods D, а друга – DIZO Wireless.

Офіційну презентацію бренду влаштують 25 травня. Тоді ж ми сподіваємося дізнатися про те, які продукти будуть входити в зону інтересів DIZO і на яких ринках планують представити його продукти. Можливо, DIZO придумали для ринку Індії, а для всього світу залишиться бренд Realme.





ІНШІ НОВИНИ