OnePlus готує смартфон з флагманським чіпом MediaTek

При випуску своїх смартфонів OnePlus завжди робила ставку на чіпи Qualcomm, починаючи з самого першого флагмана. Навесні цього року з’явилися чутки, що компанія змінить традиції і почне ставити процесори MediaTek. Поки цього так і не сталося, але зараз знову заговорили про бажання OnePlus випустити смартфон з чіпом від тайванської компанії.

Інформацією про новий пристрій поділилося досить авторитетне джерело Digital Chat Station. За його словами, OnePlus готує смартфон на базі Dimensity 1200. І це все подробиці, якими він поділився про пристрій. Передбачається, що володарем Dimensity 1200 може стати OnePlus Nord 2.

Нагадаємо, що OnePlus Nord отримав чіпсет Snapdragon 765G і поява Dimensity 1200 на його наступнику можна вважати відчутним кроком вперед. Це восьмиядерне рішення, що дозволяє ставити в смартфонах дисплеї з частотою оновлення до 168 Гц і одиночні камери на 200 Мп. Обробку графіки забезпечує графічна підсистема Mali-G77 MP9.

У минулому році OnePlus вирішила взятися за середній сегмент і випустила серію Nord, первістком в якому і став Nord. Пізніше до нього приєдналися OnePlus Nord N10 і Nord N100. З чуток, в цьому році компанія також в рамках цього сімейства випустить Nord CE 5G.





ІНШІ НОВИНИ