Бенчмарк підтвердив ключові характеристики Samsung Galaxy S21 FE

Samsung продовжує наповнювати і ущільнювати модельний ряд своїх смартфонів. Так, в цьому році точно не буде оновлення в лінійці Galaxy Note, а ось версія за заявками фанатів отримає своє продовження. Відомо, що в серпні компанія може влаштувати анонс Galaxy S21 FE, який буде схожий на Galaxy S21.

Днями цей апарат з модельним номером SM-G990B засвітився в базі даних бенчмарку Geekbench. Завдяки цьому ми знаємо, що Galaxy S21 FE буде поставлятися з чіпом Snapdragon 888, 6 Гб оперативної пам’яті і операційною системою Android 11.

Очікується, що ємність акумуляторної батареї повинна скласти 4500 мАг і запропонують швидку зарядку. Немає сумнівів, що Galaxy S21 FE отримає AMOLED-дисплей з підвищеною частотою оновлення і розширенням FullHD +. Основні спрощення повинні торкнутися камер і доступний смартфон буде в чотирьох кольорах: білий, зелений, сірий і бузковий.

Galaxy S21 FE повинні оснастити 6/8 Гб оперативної пам’яті, флеш-накопичувачем місткістю 128/256 Гб, фронтальною 32-мегапіксельною камерою і ймовірно на низці ринків смартфон буде доступний з чіпом Exynos 2100.





ІНШІ НОВИНИ