Lenovo розсекретила два нових планшета

Цього вівторка, 25 травня, китайська компанія Lenovo проведе презентацію, де представить два нових планшета. Це Xiaoxin Pad Plus і Xiaoxin Pad Pro 2021. І напередодні їх запуску Lenovo вирішила розкрити деякі деталі.

Lenovo повідомила, що Xiaoxin Pad Pro 2021 модельного року буде мати 11,5-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю 2560 на 1600 точок, 100-відсотковим охопленням колірної гами DCI-P3, частотою оновлення зображення на рівні 90 Гц і підтримкою HDR 10. Корпус планшета буде виконаний з металу. Його товщина в найтоншому місці складе всього 5,8 мм, а маса з урахуванням всієї начинки – 485 грамів.

Всередині у нового планшета Lenovo буде встановлено восьмиядерний чіпсет субфлагманського рівня Qualcomm Snapdragon 870 з оперативною пам’яттю типу LPDDR5 і накопичувачем типу UFS 3.1. Правда, точний обсяг пам’яті виробник не розкрив. Зате повідомив, що у гаджета буде слот для карт формату microSD, завдяки чому обсяг сховища можна буде збільшити. Також Xiaoxin Pad Pro 2021 отримає динаміки JBL в кількості 4 штук загальною потужністю 6 Вт з підтримкою Dolby Audio і інтелектуальним звуком системи. Автономну роботу планшету забезпечить акумуляторна батарея ємністю 8600 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки Quick Charge 3.0 через порт USB Type-C. А управляти всім буде мобільна операційна система Android 11 з встановленою поверх оболонкою ZUI 12.5. У числі інших особливостей планшета – сканер відбитків пальців, вбудований в кнопку живлення.

Вартість Xiaoxin Pad Pro 2021 поки невідома. Повідомляється лише, що за додаткову плату будуть доступні різні аксесуари для планшета, такі як стилус, чохол-клавіатура і чохол-підставка.

Що ж стосується Xiaoxin Pad Plus, то він також має 11-дюймовий дисплей, правда, не OLED, а LCD. Його розширення складає 2000 на 1200 пікселів, а яскравість 400 ніт. Вся начинка одягнена в корпус товщиною 7,9 мм і загальною вагою 520 грамів.

Серцем планшета став процесор середнього класу Qualcomm Snapdragon 750G. Також всередині встановлена ​​акумуляторна батарея ємністю 7700 мАг з функцією швидкої зарядки Quick Charge 3.0 через порт USB Type-C. Є слот для карти пам’яті microSD, 8-мегапіксельна фронтальна і 13-мегапіксельна основна камера, а ось сканер відбитків пальців у планшета відсутній. Поставлятися він буде з мобільною операційною системою Android 11 і оболонкою ZUI 12.5 на борту.





ІНШІ НОВИНИ