Більше про Google Pixel 6: не найвидатніша ігрова міць і крута суперстабілізація

Напевно, ви в курсі, що Google готується представити свої флагмани Pixel 6 і Pixel 6 Pro. Новинки поступово обростають подробицями і в центрі уваги три ключові моменти: дизайн, продуктивність і камери. Чи справді Google вдасться створити по-справжньому крутий чіп? Судячи з усього, рекордів в бенчмарках ставити він не буде, а головна ставка буде зроблена на процесор обробки зображень і високорозвинений нейронний блок.

Останні чутки підтверджують, що Pixel 6 і Pixel 6 Pro отримають SoC Whitechapel, створену за 5-нанометровій технології. З доповнень – він удостоїться графічного чіпа Mali-G78. Це той відеоприскорювач, який встановлений в Exynos 2100, який став серцем флагманського сімейства Galaxy S21. З чуток, продуктивність Whitechapel повинна бути на рівні Snapdragon 870, але це справедливо в частині процесорної потужності, тоді по частині графіки він повинен поступатися творінню Qualcomm.

Природно, що компанія повинна прокачати камери Pixel 6 і Pixel 6 Pro. Подейкують, що серед набору датчиків знайдеться місце великим сенсорам від Samsung і, схоже, що мова йде про 50 Мп головний модуль. Цікава подробиця – камера отримає систему стабілізації зображення, яка буде нагадувати таку у Vivo X50 Pro. Нагадаємо, що Vivo в минулому році випустила цей флагман, давши йому карданний стабілізатор.





ІНШІ НОВИНИ