Анонс OnePlus Nord CE 5G вже близько: перший тизер

OnePlus готує літній анонс нового смартфона. Ним стане OnePlus Nord CE 5G і про майбутню презентацію новинки стало відомо з тизера виробника, який злили в мережу. Відомо, що дебютує новинка в Індії і вона буде доступна на платформі електронної комерції Amazon. Точна дата прем’єри не названа, але затягувати з нею компанія не стане і чекаємо реліз в червні. Техно-шпигуни орієнтують нас на 10 червня.

Подейкують, що OnePlus Nord CE 5G стане наступником OnePlus Nord N10 5G і в його основі буде лежати чіп Snapdragon 750G. Смартфону приписують дисплей AMOLED з частотою оновлення 90 Гц, батарейку ємністю 4500 мАг, швидку зарядку потужністю 50 Вт і цінник до $ 350.

Раніше передбачалося, що OnePlus Nord CE 5G може дебютувати одночасно з OnePlus Nord 2, але на даний момент компанія зберігає мовчання про час анонсу другого покоління Nord. Інсайдери ж називають дату релізу 25 червня. З чуток, ця модель буде цікава вже тим, що це буде перший випадок, коли OnePlus зрадить продуктам Qualcomm і запропонує чіп від MediaTek. Зокрема, мова йде про встановлення платформи Dimensity 1200.

З огляду на те, що промо-кампанія по просуванню OnePlus Nord CE 5G стартувала, майже напевно компанія поділиться ще якимись подробицями про смартфон до його анонсу. Не повинні сидіти склавши руки і інсайдери в частині зливу характеристик новинки. Тому чекаємо більше інформації про OnePlus Nord CE 5G вже в найближчі дні.





ІНШІ НОВИНИ