У Європі представлений Realme Narzo 30 5G: середній клас із підтримкою 5G

Китайська компанія Realme анонсувала в Європі Narzo 30 5G. Це перший смартфон з лінійки Realme Narzo, представлений в Європі. Правда, по суті, це не зовсім новий смартфон, а ребрендована версія випущеного раніше Realme 8 5G з незначними змінами.

Новинка побудована на базі восьмиядерного чіпсета Dimensity 700 від MediaTek. Компанію йому складають 4 Гбайт оперативної і 128 Гбайт вбудованої пам’яті. Інших варіантів пам’яті немає. Спереду у смартфона встановлена ​​6,5-дюймова LCD-панель з роздільною здатністю Full HD + і частотою оновлення зображення до 90 Гц. У вирізі в верхньому лівому куті дисплея захована 16-мегапіксельна фронтальна камера для Селфі і відеозв’язку. А на зворотному боці встановлена ​​потрійна основна камера, що складається з головного датчика на 48 мегапікселів, 2-мегапіксельної макрокамери і 2-мегапіксельного датчика глибини. Доповнена ця система світлодіодним спалахом.
Управляє новим смартфоном Realme Narzo мобільна операційна система Android 11 з встановленою поверх оболонкою Realme UI 2.0. А живиться він від акумуляторної батареї ємністю 5000 мАч. Вона підтримує технологію швидкої зарядки потужністю 18 Вт через порт USB Type-C. У числі інших особливостей новинки – бічний сканер відбитків пальців, класичний 3,5-міліметровий аудіороз’єм для навушників, окремий слот для карти пам’яті формату microSD і повний набір бездротових комунікацій – від 4G LTE і 5G до дводіапазонного Wi-Fi і Bluetooth 5.1.

Точна дата початку продажів Realme Narzo 30 5G поки невідома. Повідомляється лише, що він буде доступний за ціною 219 євро і покупцям запропонують два варіанти кольорів: синій і сріблястий.





ІНШІ НОВИНИ