Xiaomi представила нове покоління дротової і бездротової швидкої зарядки: новий рекорд

Xiaomi в числі тих, хто намагається начинити свої смартфони якомога більшою кількістю мегабайт, мегагерц і дюймів, щоб запропонувати користувачам мінімально можливу ціну за таку «розкіш». А ще вона любить встановлювати рекорди, щоб привернути увагу ласих на максимальні параметри споживачів. Черговий привід голосно заявити про себе – швидка зарядка.

Сьогодні компанія анонсувала швидку дротову зарядку HyperCharge на 200 Вт, яка здатна всього за 8 хвилин зарядити батарею ємністю 4000 мАг. Отримати 10% заряду акумулятора можна всього за 8 секунд, а дозаправка на 50% займає 3 хвилини. І це рекорд, жодна інша компанія ще не навчилася так швидко заряджати мобільники.

Але і цього здалося компанії мало, і вона почала розганяти бездротову зарядку. Черговий досягнутий компанією максимум – 120 Вт. За 1 хвилину вона заряджає акумулятор ємністю 4000 мАг на 10%, через 7 хвилин вдається заповнити ресурс на 50% і 15 хвилин йде для досягнення позначки в 100%.

Для демонстрації роботи зарядок нового покоління, компанія створила модифіковану версію Xiaomi Mi 11 Pro з двоелементним акумулятором і сам процес зарядки зняла на відео. Повідомляється, що для того, щоб запропонувати зарядку такої потужності, компанія застосувала передові технології і встановила спеціальні чіпи.

Про те, коли Xiaomi почне масове виробництво таких зарядок і запропонує смартфон з їх підтримкою, не повідомляється. Хоча, можливо, на потужності 200 Вт можна буде заряджати Xiaomi Mi Mix 4.





ІНШІ НОВИНИ