Honor X20 з Dimensity 1200 засвітився на фото

Тиск на Huawei досяг свого апогею в минулому році і став причиною продажу суббренда Honor. Тепер компанія в статусі незалежної намагається повернутися в гру і 16 червня представить лінійку Honor 50, яка повинна ознаменувати собою повернення до співпраці з Qualcomm і Google. Природно, що випуском цієї лінійки справа не закінчиться, компанія готує до анонсу Honor X20.

Правда, навряд чи ця модель дебютує одночасно з Honor 50 для неї приготували іншу дату релізу. На користь того, що компанія готує до виходу Honor X20 говорить фото смартфону, яке з’явилося в мережі завдяки відомому мережевому інформатору Digital Chat Station.

Перед нами смартфон з фіолетово-сірим градієнтом, який отримав овальний блок основної камери з трьома датчиками зображення. Головний повинен отримати 64-мегапікселя.

З чуток, Honor X20 оснастять 6,7-дюймовим IPS-екраном з частотою оновлення 120 Гц і акумуляторною батареєю ємністю 4200 мАг зі швидкою 120-ватною зарядкою. Мабуть, до переваг новинки вже варто віднести можливість того, що базуватиметься вона буде на чіпі Dimensity 1200, чия продуктивність порівнюється з Snapdragon 870.





ІНШІ НОВИНИ