Realme GT виходить на ринок Європи і вищою ціною, ніж очікувалося

Через три місяці після анонсу на ринку Китаю флагман Realme GT виходить за межі Піднебесної. Смартфон з’явиться на ринку Європи і першими країнами, де його можна придбати стали Німеччина, Португалія, Нідерланди, Бельгія та Люксембург. Згодом список країн, де офіційно буде доступний Realme GT розширять, але які саме регіони в нього потраплять достовірної інформації немає.

На жаль, прогноз про те, що націнка на смартфон для європейського ринку буде невеликою, не виправдався. Realme GT буде доступний у версії з 12/256 Гб пам’яті за ціною 549 євро або $ 669. Інсайдери ж обіцяли ціну на рівні 450 євро. Для порівняння в Китаї за цю модифікацію просять $ 516, а значить, для європейських споживачів смартфон обійдеться на $ 150 дорожче, ніж за нього пропонують заплатити в Китаї. Чи виведе компанія на європейський ринок версію Realme GT з 8/128 Гб пам’яті точних відомостей немає.

Нагадаємо, що Realme GT пропонує AMOLED-дисплей діагоналлю 6,43 дюйма з FullHD + і частотою оновлення 120 Гц, платформу Snapdragon 888, батарейку на 4500 мАг зі швидкою 65-ватною зарядкою. В арсеналі смартфона трьохкомпонентна основна камера 64 Мп + 8 Мп + 2 Мп, фронталка на 16 Мп і операційна система Android 11 з оболонкою Realme UI 2.0.





ІНШІ НОВИНИ