Анонс Realme C25s: ультрадешевий монстр автономності з камерою на 48 Мп

Китайська компанія Realme без зайвого шуму випустила нового представника своєї C-серії. Новий смартфон отримав назву Realme C25s і по суті являє собою оновлену версію анонсованого раніше Realme C25.

Головна відмінність новинки від попередника полягає в процесорі. Так, якщо оригінальний Realme C25 базувався на чіпі MediaTek Helio G70, то оновлена ​​модель отримала платформу Helio G85. У той же час Realme C25s успадкував 6,5-дюймовий LCD-дисплей з роздільною здатністю HD + і гігантську акумуляторну батарею ємністю 6000 мАг. Об’єм оперативної пам’яті складає 4 Гбайт, а ємність накопичувача – 64 або 128 Гбайт в залежності від обраної версії. В обох випадках передбачено окремий слот для карти пам’яті формату microSD максимальною ємністю 256 Гбайт. Також є окремий слот для двох SIM-карт, тому користувачеві не доведеться вибирати між додаткової SIM-картою або картою пам’яті microSD.

Попереду в каплеподібному вирізі зверху дисплея встановлена ​​селф-камера з 8-мегапіксельним сенсором. А позаду в модулі квадратної форми знаходиться 13-мегапіксельна основна камера в парі з двома 2-мегапіксельними датчиками і світлодіодним спалахом. Поставляється смартфон з встановленою прошивкою Realme UI 2.0, яка заснована на операційній системі Android 11.

Першим ринком, де стартує продаж Realme C25s, була обрана Індія. Там він буде доступний з середи, 9 червня, в фірмовому онлайн-магазині Realme, на Flipkart і у місцевих офлайн-рітейлерів. Офіційна роздрібна вартість новинки становить 9999 індійських рупій або близько 137 доларів США за поточним курсом за версію з 64 Гбайт вбудованої пам’яті і 10 999 рупій за 128-гігабайтну модель. Смартфон пропонується в двох кольорах корпусу: сірому та синьому.





ІНШІ НОВИНИ