OnePlus Nord 2: камера як у Oppo Find X3 і терміни виходу

На літо у OnePlus заплановано кілька анонсів. Вже завтра відбудеться прем’єра OnePlus Nord CE 5G, про який ми знаємо все: від характеристик до вартості. Завтра нам лише залишиться звірити інсайдерську інформацію з офіційною. Крім того, обіцяють «тихий» анонс OnePlus Nord N200 5G, який повинен стати ексклюзивом для ринку Північної Америки.

А ще компанія повинна представити OnePlus Nord 2, який стане наступником першого Nord, що ознаменував собою повернення компанії в середній сегмент. Наступник цікавий тим, що компанія може відійти від практики ставити в свої пристрої лише чіпи Qualcomm. Вперше перевагу може бути віддано процесору від MediaTek і це буде Dimensity 1200.

За інсайдерськими даними, новинка повинна отримати дисплей з круглим отвором під фронталку і на задній панелі встановлять багатомодульну камеру, де головний датчик Sony IMX766 на 50 Мп. Якщо раніше передбачалося, що OnePlus Nord 2 дебютує 25 червня, то тепер мережевий інформатор Мукул Шарма орієнтує нас на липень, як на час виходу смартфона. Він же повідомляє, що ціна на апарат може коливатися в районі $ 315.





ІНШІ НОВИНИ